Gondoskodjunk gondosan kisállatainkról !

téli ruha kutyának csabazár Amikor beköszönt a hidegebb idő ne feledkezzünk meg kiskedvenceinkről sem. A csabazár webshop szuper termékei segítik a gazdikat, növelik a kedvenceink kényelmét.

karácsonyi kutyaruha csabazár

Első sorban az etetéssel kapcsolatos dolgokat nézzük. Állataink a több színben, és méretben elérhető etetőtálakból falatozhatják kedvenc ételüket. A kisebb testűeknek csak ajánlani tudom a kétrészes dupla etetőtálat vagy akár a szimpla minit. Nagyobbaknak pedig a nagy kutyatálunkat. Megemlítem még a mélyebb, úgynevezett spániel tálat, de ha esetleg még ez sem lenne elég, a közkedvelt szögletes kutyatál is tökéletes választás lehet. Rozsdamentes fém tálakkal is találkozhatunk ami nagy előny lehet hisz gumiperemes, és nem csúszik a padlón ráadásul több évig is ugyanolyan mutatós marad, és még a rágásnak is ellenáll.

csabazár,cicatál,macskatál

Fajtától és mérettől függetlenül sajnos gyakori probléma a gyors evés, ami gyomorfájdalomhoz, puffadáshoz vagy emésztési problémákhoz is vezethet. Az erre kitalált habzsolásgátlóval ellátott etetőtál nem csak segít megakadályozni a falást, de még a kutya intelligenciáját is fejleszti.

csabazár kutyatál habzsolásgátlóval

Ha egy hideg esti sétára indulunk elmaradhatatlan kellék a világítós nyakörv, ami kifejezetten szuper a rajta található figyelem felkeltő piros Led világítással.

Hogyha kis kedvencedet szeretnéd megajándékozni karácsonyra valamivel, akkor nagyon jó választás lehet egy bulis karácsonyi mintás kutyaruha, ami hihetetlenül puha és kényelmes viselet kutyusaink számára. Továbbá hasznos meglepi lehet egy díszdobozos cicajáték készlet, vagy egy karácsonyi kutyajáték szett is. Ezeket a termékeket adhatod ajándékba természetesen állatszerető rokonaidnak, barátaidnak is.

A kifáradt cukiságoknak szükséges a pihenés, így nálunk természetesen megtalálod a nekik való tökéletes, vidám színekben pompázó cica és kutyafekhelyeket is.

Ne feledjétek, hogy ilyenkor a nagy mínuszokban sűrűn kell ellenőrizni az ivóvízet, szükség esetén a mindig gondoskodjatok langyos friss vízről.

Minden felelős állattartónak kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a csaBazár webshop csapata.

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb kategória
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.