Skip to content

A Sport és Gourmet Fesztiválról pár szóban képekkel

news
A fesztivál a Junior Úszó EB kísérőrendezvénye volt Hódmezővásárhelyen.
news
Nagy tömegeket mozgatott meg, nagyon sokan kilátogattak a város sétálóutcájára. Az itt felállított fa pavilonokban kínálták potékájukat a különféle étel és ital készítők, kereskedők.
Már vártam a rendezvényt, mert alapból nálunk még nincs igazi street food. Az italfelhozatal bőséges volt, kézműves sörök, borok voltak zömében. Az ételkínálat nem volt túl változatos, kézműves hamburger, BBQ marha és sertéshús és burger, pizza, burgonyachips, házirétes az említésre méltó.news
newsA 2,5 tonnás gőzmozdony smoker, a Befaló Bill-nél. Nekem kicsit sok volt a "smoke", de ez biztosan a stílus sajátja. A hús eszméletlen omlós, puha és ízletes volt. Nekem jobban bejött volna, ha a zsemle amiben adták meleg, ne adj isten a belső fele grillen pirított. A belerakott savanyúság nagyon elhűtötte, így az összhatás nem volt az igazi.news
news
Amúgy ki van ez találva, authentikus gúnya, vadnyugati feeling.news
news
Hordó pizzéria. Az ő pizzájukat már ismertük, hozták a szokásos szintet. Mondjuk ha lesétáltunk volna a kb.500m-re lévő Hordó-ba, akkor lehet, hogy ugyanezért a pénzért egy majd 28cm-es pizzát tömhettünk volna a hasunkba.
Házi használatra nálunk is vannak ehhez hasonló kerek fa tálalók.
news
news
news
newsTom Burger - Baan's kitchen.
newsA srácok lazák, a hangulat jó. Remélem a lazaság nem megy a minőség rovására.
news
news
newsNáluk éreztem azt, hogy holnap is jövök. Végigettem három burgerüket 3 este. A The Jack-et hagytam utoljára, nekem az már túl csípős volt. A legjobban a The Super cheese ízlett.
newsJuicy Lucy
newsThe Super cheese
newsKürtöskalácsos. Újdonság volt nekem a csokis kókuszos. Tök jó volt nézni, ahogy a gőzölgő, forró kalácson megolvasztja a srác a csokoládét.
newsHa otthon is ki szeretnéd próbálni a kürtöskalács készítését, rendelhetsz tőlünk grill-re való sütőformát, vagy akár mini kürtöskalács sütő készletet.
news
news
news
news
news
news
newsJelenleg szerintem a város legjobb fagyizója az Ice Millennium. Itt egy gombóc nem az az alaposan lehúzott, dekára kimért adag, hanem ami egy kanyarintásra kijön, megy is a tölcsérbe. Az ízek is jók, a választék is széles.
news
news
news
news
news
news
Összességében remek hangulatú rendezvényt kaptunk, remélem lesz még folytatás, egy kicsit változatosabb étel felhozatallal. Többször szeretnék enni végre igazi, trendi street food kajákat.
  • Facebook

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

:'(  :-)  :-|  :-O  :-(  8-)  :-D  :-P  ;-) 
Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar author images supported.
Form options