Skip to content

Még mindig hódít a fidget spinner

Vásárhelyen is pörgeti boldog-boldogtalan. Tény, hogy egyszerű és jópofa.

Majdnem akkora őrület az Amerikát már meghódító, hazánkban pár hónapja betörő pörgettyű, a fidget spinner, mint amilyen egy éve a Pokémon Go volt.

Eleinte a fiatalok, sőt a legfiatalabbak voltak odáig érte, de manapság már felnőttek, sőt idősek kezében is fel lehet fedezni a rém egyszerű eszközt, amely már pár száz forintért végtelenül boldoggá teszi gazdáját. A boldogság persze idézőjeles, hiszen hasznáról lehetne vitatkozni.

Az első ígéret az volt, hogy a spinner pörgetése hiperaktív és autizmusgyanús gyerekeknek segít a koncentrálásban. Majd az, hogy egyfajta pótcselekvés, odafigyelést sem igényel a pörgetése, ezáltal csökkenti stresszt. Ez utóbbi nyilván igaz is. Nem egyszer láttuk már megbecsült emberek ujjai között is pörögni, pl Vásárhelyen is.

 

Aztán nem volt megállás, különböző formákban, méretben, színben és anyagban készülte a spinnerek, és mára már szinte sportággá hízott a vele való trükközések száma és fajtája.

A leglátványosabb spinnerekbe apró villogó, vagy világító ledeket is szereltek, sőt a legmenőbbeknél ennek még az intenzitását is lehet állítani.

Mi próbára a Csabazár.hu webáruháztól kaptunk spinnert, ahol hatalmas a méret, anyag és formaválaszték.

  • Facebook

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

:'(  :-)  :-|  :-O  :-(  8-)  :-D  :-P  ;-) 
Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar, Pavatar author images supported.
Form options